mapa_srbije ECDL Crna Gora

Dodeljeni ECDL sertifikati u Sekretarijatu za ekonomiju i finansije u Opštini Bar  

BAR-Svečanim uručenjem diploma službenicima Sekretarijata za ekonomiju i finansije, u Opštini Bar je juče obeležen završetak informatičke obuke prve grupe zaposlenih u lokalnoj upravi.  Opština Bar je prva u Crnoj Gori koja je sprovela obuku svojih službenika za rad na kompjuterima u skladu sa standardima za dobijanje ECDL- međunarodno priznate potvrde informatičke pismenosti nazvane „Evropska računarska vozačka dozvola“. Obuku i testiranje je sprovelo barsko Udruženje profesionalnih informatičara, partner centar ECDL-a. U Opštini Bar inače unapređuju informacioni menadžment u cilju stimulisanja lokalnog ekonomskog razvoja kroz jačanje kapaciteta organa uprave i uklanjanja barijera za razvoj preduzetništva, u sklopu projekta koji se izvodi sa holandskim organizacijama SNV i “Spark”. Potpredsednik Opštine Dragan Simović je uručio ECDL sertifikate službenicima Sekretarijata za ekonomiju i finansije, iskazujući nadu da će njihova uspešno završena obuka biti podstrek i ostalim opštinskim službenicima da što pre usvoje neophodne međunarodno priznate informatičke veštine i znanja.

- ”Izuzetno je važno da naši službenici što pre prođu informatičku obuku, jer se uskoro planira uvođenje elektronske opštine koja će omogućiti brži i efikasniji rad lokalne uprave. Zato smo izuzetno zahvalni SNV-u i SPARK-u koji su pokrenuli i finansirali ovaj projekat, i omogućili da u našoj Opštini počne primena savremenih evropskih standarda u poslovanju”– rekao je Simović koji je podelio sertifikate zajedno sa Dragom Zečevičem, nacionalnim koordinatorom ECDL za Crnu Goru.

OnLine ECDL Obuka
-20eur po modulu / 2460din
-80eur za ECDL Start/9840din
-120eur za ECDL Core/14760din
ECDL Profil indeks
45eur
ECDL Profil indeks Base (Start) 30eur
ECDL Profil indeks Standard (Core) 37eur
Polaganje po modulu 10 do 13,5 eur
ECDL Advanced Index 20eur
Polaganje Advanced 20eur
Ukoliko uočite odstupanja, molimo da nas obavestite.
U cene nije uračunat PDV.
Predsednik Evropske Komisije istakao ECDL
José Manuel Barroso
Jose Manuel Barroso sa jubilarnim ECDL indeksom
ECDL poruka:
Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope

neelie kroesSaznajte više o tome kako ECDL može povećati vašu produktivnost, a smanjiti troškove.

JISA - ECDL National Licensee for Serbia and Montenegro,
11000 Belgrade,
Zmaj Jovina st. 4
Tel: +381 11 2620374, 2632996
Fax: +381 11 2626576
E-mail: office@ecdl.rs

European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.