mapa_srbije ECDL Crna Gora

Arhiv Vojvodine, Novi Sad,  11.12.2008 - Dodeljeni sertifikati zaposlenima u Arhivu Vojvodine

Svečana dodela sertifikata zaposlenima u Arhivu Vojvodine se održala 11.12.2008 godine. Kandidatima su se uz čestitke i  nekoliko prigodnih reči obratili direktor Arhiva, Stevan Rajčević i rukovodilac Centra za dokumentaciju i informacije Milena Popović-Subić, kao i Vladan Stevanović, koji je obrazložio potrebu za sertifikovanjem znanja i na veoma slikovit način, prezentovao situaciju u okolnim zemljama i kod nas.

Arhiv Vojvodine, osnovan kao Državna arhiva u Novom Sadu 1926, ulaže velike napore kako bi održao visok nivo stručnog znanja zaposlenih. Od osnivanja do danas stekao je bogato iskustvo, kako u kontinuiranoj edukaciji svojih zaposlenih, kroz različite specijalističke kurseve u zemlji i inostranstvu, tako i u pružanju takvih usluga drugim institucijama kroz organizovanje savetovanja, seminara, radionica, pružanje stručne arhivističke pomoći i sprovođenje stručnih arhivističkih ispita.
Svesni činjenice da se nalazimo u vremenu informatičke ekspanzije koja zahteva sasvim drugačija – informatička znanja osnovan je i IT tim. Cilj IT tima je postavljanje osnova za razvoj arhivske službe zasnovane na elektronskom čuvanju i obradi dokumentacije. 
Velikim radom i zalaganjem, uz znatnu pomoć našeg osnivača uspeli smo da obezbedimo kadrovsko podmlađivanje i neophodnu informatičku infrastrukturu.
Kako je najslabija karika u ovom informatičkom lancu znanje, pokrenuli smo inicijativu, koja je posle ispunjavanja strogih kriterijuma dovela do potpisivanja ugovora i dobijanja licence za obrazovanje i testiranje zaposlenih jednim od najprihvaćenijih međunarodnih sertifikata o poznavanju rada na računaru ECDL.
Svrha osnivanja centra, je pre svega efikasna i ekonomična obuka zaposlenih u samom Arhivu, a zatim i pružanje usluge ostalim zainteresovanim institucijama.

Dragan Tanasković
Arhiv Vojvodine

OnLine ECDL Obuka
-20eur po modulu / 2460din
-80eur za ECDL Start/9840din
-120eur za ECDL Core/14760din
ECDL Profil indeks
45eur
ECDL Profil indeks Base (Start) 30eur
ECDL Profil indeks Standard (Core) 37eur
Polaganje po modulu 10 do 13,5 eur
ECDL Advanced Index 20eur
Polaganje Advanced 20eur
Ukoliko uočite odstupanja, molimo da nas obavestite.
U cene nije uračunat PDV.
Predsednik Evropske Komisije istakao ECDL
José Manuel Barroso
Jose Manuel Barroso sa jubilarnim ECDL indeksom
ECDL poruka:
Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope

neelie kroesSaznajte više o tome kako ECDL može povećati vašu produktivnost, a smanjiti troškove.

JISA - ECDL National Licensee for Serbia and Montenegro,
11000 Belgrade,
Zmaj Jovina st. 4
Tel: +381 11 2620374, 2632996
Fax: +381 11 2626576
E-mail: office@ecdl.rs

European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.