mapa_srbije ECDL Crna Gora

Ministar inostranih poslova Indije, nj.v. Ananda Šarme, u okviru svojih dvodnevnih aktivnosti u našoj zemlji, posle poseta potpredsedniku Vlade Srbije gosp. Đeliću i Predsedniku Srbije, gosp. Tadiću, bio je gost i u JISA – Informatičkom savezu Srbije

U utorak, 18. septembra 2007. god. u prostorijama JISA svečano je promovisana saradnja Indije i Srbije na informatičkom obrazovanju i objavljen početak rada prvog NIIT Centra u Beogradu. Centar je osnovan u okviru English School of Business, nezavisne obrazovne institucije iz Beograda koja je potpisala ugovor sa NIIT Ltd. Ovoj promociji su prisustvovali Ministar inostranih poslova Indije, gospodin Ananda Šarme, pomoćnik ministra inostranih poslova Republike Srbije, gospodin Zoran Popović, ambasador Indije gospodin Ajay Swarup i brojne zvanice, među kojima su bili predstavnici Beogradskog Univerziteta (Rektor Prof. Dr Branko Kovačević, Prorektor Prof. Dr Dušan Teodorović)  i vodećih beogradskih firmi koje se bave informacionim tehnologijama (SAP, RBGE, MDS, Fujitsu Siemens...). Gostima se najpre obratio gospodin Đorđe Dukić, predsednik JISA, zatim su se zvanicama obratili Ministar inostranih poslova Indije g-din Šarme, Zamenik ministra inostranih poslova RS, g-din Zoran Popović i g-din Bhaskar Kailas, NIIT Business Head for Europe and CIS. Centar su otvorili zvaničnici Indije i Srbije igospođa Ljiljana Lazić, vlasnik i osnivač English School of Business, na tradicionalni indijski način, paljenjem lampe i sveća.

Gospodin Zoran Popović pozdravio je ovu saradnju i izrazio nadu da će se ona proširiti i na osnivanje IT parkova.

Po rečima gospodina Bhaskara Kailasa, predstavnika NIIT Ltd, ovaj azijski gigant i lider u IT obrazovanju (kompanija NIIT Ltd. je Golden Partner Microsoft-a i nalazi se među prvih 15 kompanija u svetu u oblasti IT edukacije) zainteresovan je za implementiranje svojih programa na srpsko tržište. Prvi centar otvoren je u Beogradu, ali u planu je otvaranje centara i u ostalim gradovima: Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Prema rečima direktora English School of Business, g-dje Milice Janković, modularni program NIIT-a savršeno se nadovezuje na u Srbiji već rasprostranjeni program ECDL / ICDL, te se u bliskoj budućnosti očekuje da će NIIT imati tržište od bar 200.000.

OnLine ECDL Obuka (30 dana)
-20€ po modulu / 2460din
-80€ za ECDL Start/9840din
-120€ za ECDL Core/14760din
ECDL Profil indeks
(6+modula) 45€
ECDL Profil indeks 1 modul 15€
ECDL Profil indeks Base (Start) (do 4 modula) 30€
ECDL Profil indeks Standard (Core) (4-6 modula) 37€
Polaganje po modulu 10-13,5€
ECDL Advanced Index 20€
Polaganje Advanced 20€
Ukoliko uočite odstupanja, molimo da nas obavestite.
U cene nije uračunat PDV.

Predsednik Evropske Komisije istakao ECDL
José Manuel Barroso
Jose Manuel Barroso sa jubilarnim ECDL indeksom
ECDL poruka:
Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope

neelie kroesSaznajte više o tome kako ECDL može povećati vašu produktivnost, a smanjiti troškove.

JISA - ECDL National Licensee for Serbia and Montenegro,
11000 Belgrade,
Zmaj Jovina st. 4
Tel: +381 11 2620374, 2632996
Fax: +381 11 2626576
E-mail: office@ecdl.rs

European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.